U heeft reeds uw bestelling gedaan (via het bestelformulier) in het kader van het gloednieuwe Microsoft MS-KIS3/SCHOOLAKKOORD waarbij België sinds 1 oktober ook de wereldwijde richtlijnen voor het onderwijs toepast.

Dit houdt in dat de school voortaan een contract moet ondertekenen en digitaal invullen. Het contract kan u hieronder downloaden.

 

1) School Subscription Enrollment

2) School Handtekeningformulier

3) Mediakeuzeformulier

 

 Indien u nog geen bestelling heeft gedaan via het bestelformulier. Gelieve dit dan hier eerst te doen.


Alvorens dit contract in te vullen, leest u best even onderstaande procedure en tips zodat het contract op een snelle en juiste vervolledigd wordt.

 

Ga te werk in volgende stappen:

- Open eerst het "School Subscription Enrollment".

- In de drie rechthoekige kadertjes bovenaan vult u zelf niets in, daar staat het Vlaamse contractnummer al ingevuld.

- In punt 1a vult u nauwgezet uw contactgegevens in (let op, u kan in dit document geen copy/paste doen). U hoeft geen BTW-nummer in te vullen.

- In punt 1b staat veiligheidshalve Computra Networking BVBA ingevuld omdat, als u later uw eigen unieke activatiecodes zou verliezen, wij deze nog kunnen opsporen, anders niet!

- In punt 1c vult u best de gegevens in van uw ICT coördinator

- Bij punt 1d,e,f,g vult u niets in.

- Punt 2 is geschikt voor een scholengemeenschap om verschillende entiteiten met naam op te geven. Maak uw keuze (verschillende of niet) en vink het juiste vakje aan.

- In punt 3 geeft u het totaal aantal computers mac en windows op die in de school staan en die onder dit MS-KIS3 contract gebruikt worden.

- In punt 4, 5, 6 en 7 vult u zelf niets in.

- Dan opent u het "School Handtekeningformulier".

- U vult links onder het vak instelling uw contactgegevens opnieuw in op exact dezelfde manier geschreven als in het vorige document onder punt 1 a.
U ondertekent na afdruk in deze kader. Optionele tweede handtekening hoeft meestal niet.

- Tot slot vult u het "Mediakeuzeformulier" in met dezelfde gegevens van de instelling en duidt u aan of u een mediakit (CD-pakket) wenst met de DVD’s van de producten die u besteld heeft en in welke taal. U krijgt dan nadien uw eigen unieke activatiecodes toegestuurd voor installatie in functie van aantal bestelde licenties en ook toegang tot de website waar u ook de software kan downloaden.

- Alle documenten moeten in tweevoud afgedrukt worden en origineel ondertekend en opgestuurd naar Computra Networking BVBA, Turnhoutsebaan 251, 2110 Wijnegem, van waaruit ze via distributie naar Microsoft Ierland vertrekken voor processing, evenwel pas na ontvangst van uw betaling. 

 

 

 

Klik op het logo om de support-applicatie te downloaden.

 

Windows Support Mac Support